Initial armband - Custom Made by Mila (va € 17,95)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Circa 5 werkdagen

Dit is de nieuwe "oh-wow-die-moet-ik-ook-hebben-blikvanger" van onze nieuwe collectie. De initial armbanden kunnen helemaal zelf door jou worden samengesteld en worden speciaal custom made gemaakt. Dit is niet alleen een mooi en persoonlijk cadeau voor jezelf, maar ook zeker ideaal om als (kraam)cadeau te geven. Wist je dat een groot gedeelte van de door ons ontwikkelde armbanden speciaal wordt gemaakt voor pasgeboren baby's? De armbandjes worden zorgvuldig in elkaar geregen zodat er geen bedels kunnen losraken en er wordt gewerkt met een hoge kwaliteit aan satijndraad wat uiteraard zacht is.

Voor het samenstellen van jouw armband moet je wel wat keuzes maken. ;-) Je kan kiezen voor een kleur satijndraad en uiteraard hoeveel bedels je wilt hebben. We hebben niet alleen letters, maar ook twee soorten symbolen; hartjes en sterretjes. Tot slot willen ook graag van je weten of we rekening moeten met een smalle, normale of brede pols. De armbandjes zijn verstelbaar en passen daardoor om elke pols, maar hoe meer informatie we hebben, hoe beter we voor jou de perfecte armband kunnen samenstellen.

Mocht je jouw symbool op een bepaalde plaats willen hebben (bij twee letters plaatsen wij het symbool in het midden), geef dit dan aan bij "overige opmerkingen".

De initials zijn gemaakt van stainless steel met een echte zilveren, gouden of rose gouden laag. Ze blijven ontzettend lang mooi, maar wel adviseren we je om er niet mee te zwemmen en op te letten met chemische middelen zoals parfum. Je krijgt van ons in ieder geval half jaar garantie op de armband en plating, dus je kan er ontzettend lang mee shinen. De bedels zijn nikkelvrij en hypoallergeen.

Met de initial armband van Made by Mila ben je verzeker van een origineel en mooi stuk sieraad. Uiteraard worden ook deze sieraden gratis - een feestelijk verpakt - verzonden.

Ben je door verloop van tijd uitgekeken op jouw kleur satijndraad, maar niet op je bedels, dan mag je de bedels altijd naar ons terugsturen en zullen wij voor een kleine vergoeding jouw satijndraad vervangen voor een andere kleur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Gratis cadeau bij bestellingen vanaf € 50,- | Altijd gratis verzending | Feestelijk verpakt Verbergen