MYA BAY armbanden


MYA BAY = uniek

Jong, hip en stijlvol; dat is MYA BAY! Het unieke design is strak en origineel en je kunt de sieraden eenvoudig  met elkaar matchen. Met MYA BAY kunnen allerlei combinaties met zilver, goud en rosé goud met daartussen enkele knallende accenten gemaakt worden. De populaire sieraden van MYA BAY worden ontworpen in Belgie en gemaakt in Frankrijk en is snel uitgegroeid toe een zeer populair merk bij fashionista's. De verkooppunten in Nederland zijn beperkt; je hebt dan ook gegarandeerd een uniek stuk sieraad!

Alle sieraden van MYA BAY zijn gemaakt van brass materiaal waarop een zilveren (925) laag, een gouden laag of zelfs een rose gouden laag is aangebracht! De kleur en kwaliteit is uitmuntend en bij elk stuk sieraad wordt een garantie afgegeven voor minimaal zes maanden. Wel wordt geadviseerd geen chemische producten te gebruiken, zoals chloor (zwembad ed). Zwemmen in de zee is echter gewoon mogelijk.

← Keer terug naar de backoffice    Gratis cadeau bij bestellingen vanaf € 50,- | Altijd gratis verzending | Feestelijk verpakt Verbergen