Eline Rosina ketting - Zirconia dots necklace sterling zilver

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Wow! Vers van de pers; het oh-zo-gave merk Eline Rosina heeft ook kettingen. Deze ketting is subtiel maar zeker niet saai. Deze 30cm goudkleurige ketting is bewerkt met ringetjes die zijn ingelegd met zirconia steentjes. Door de lengte van de chain is de ketting makkelijk te combineren met alle andere kettingen. De ketting is niet verstelbaar. Als je deze ketting combineert zorgt het nog meer voor een extra WOW effect. Echt 100% gegarandeerd een super eyecatcher! :-) Alle sieraden worden - feestelijk verpakt - en uiteraard gratis verzonden vanaf €9,95.

Eline Rosina is een uniek merk dat je niet overal zult vinden. Alle sieraden zijn gemaakt van sterling silver of van sterling silver met een gold plating en dus van hoogwaardige kwaliteit. Dit is iets waar Eline Rosina veel waarde aan hecht omdat de klant zo lang een speciaal gevoel houdt bij zijn nieuwe aankoop. Wel is het ons advies om op te passen met chemische middelen zodat de oorbellen lang mooi blijven. De sieraden van Eline Rosina worden gedragen worden door een wereldwijde community van tevreden klanten, social influenceren zoals Claartje Rose, Vivian Hoorn, Benthe Liem, Merrith van den Bosch en overige trendsetters.

Alle sieraden van Eline Rosina zijn nikkelvrij en hypoallergeen en van 925 zilver of gold plated sterling silver.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Gratis cadeau bij bestellingen vanaf € 50,- | Altijd gratis verzending | Feestelijk verpakt Verbergen