Eline Rosina oorbellen - Cross coins hoops star coin sterling gold

€27,50 €23,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Wow! Wat een onwijs mooie oorbellen van het oh-zo-gave merk Eline Rosina. De oorbellen zijn van 925 zilver en bestaan een vintage coins (10mm breed) waarin een kruisje is verwerkt. De hoop is zelf 14 mm breed.Als je deze oorbellen combineert zorgt het nog meer voor een extra WOW effect. Echt 100% gegarandeerd een super eyecatcher! :-) Alle sieraden worden - feestelijk verpakt - en uiteraard gratis verzonden.

Eline Rosina is een uniek merk dat je niet overal zult vinden. Alle oorbellen zijn gemaakt van sterling silver of van sterling silver met een gold plating en dus van hoogwaardige kwaliteit. Dit is iets waar Eline Rosina veel waarde aan hecht omdat de klant zo lang een speciaal gevoel houdt bij zijn nieuwe aankoop. Wel is het ons advies om op te passen met chemische middelen zodat de oorbellen lang mooi blijven. De oorbellen van Eline Rosina worden gedragen worden door een wereldwijde community van tevreden klanten, social influenceren zoals Claartje Rose, Vivian Hoorn, Benthe Liem, Merrith van den Bosch en overige trendsetters.

Alle sieraden van Eline Rosina zijn nikkelvrij en hypoallergeen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Gratis cadeau bij bestellingen vanaf € 50,- | Altijd gratis verzending | Feestelijk verpakt Verbergen