Eline Rosina oorbellen - Zirconia drop chain sterling silver

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Wow! Wat een onwijs mooie oorbellen van het oh-zo-gave merk Eline Rosina. De oorbellen zijn van 925 zilver en hebben een druppelachtige vorm waarbij in het midden drie zirconia steentjes zitten. Aan het knopje hangt een kettinkje van 2 cm dat vastzit die aan de achterkant van je oor doorloopt. Indien je deze oorbellen combineert zorgt het helemaal voor een extra WOW effect. De oorbellen zijn 10 mm lang. Echt 100% gegarandeerd een super eyecatcher! :-) Alle sieraden worden - feestelijk verpakt - en uiteraard gratis verzonden.

Eline Rosina is een uniek merk dat je niet overal zult vinden. Alle oorbellen zijn gemaakt van sterling silver of van sterling silver met een gold plating en dus van hoogwaardige kwaliteit. Dit is iets waar Eline Rosina veel waarde aan hecht omdat de klant zo lang een speciaal gevoel houdt bij zijn nieuwe aankoop. Wel is het ons advies om op te passen met chemische middelen zodat de oorbellen lang mooi blijven. De oorbellen van Eline Rosina worden gedragen worden door een wereldwijde community van tevreden klanten, social influenceren zoals Claartje Rose, Vivian Hoorn, Benthe Liem, Merrith van den Bosch en overige trendsetters.

Alle sieraden van Eline Rosina zijn nikkelvrij en hypoallergeen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Gratis cadeau bij bestellingen vanaf € 50,- | Altijd gratis verzending | Feestelijk verpakt Verbergen