Eline Rosina

Eline Rosina is een oorbellenlabel dat in 2014 werd opgericht door Hanna Pranger. Sindsdien is het label zo gegroeid dat de oorbellencollecties in de eigen internationale webshop te koop zijn en verkocht worden in meer dan 60 winkels. Alle oorbellen zijn gemaakt van sterling silverof van sterling silver met een gold plating. Hierdoor zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Dit is iets waar Eline Rosina veel waarde aan hecht omdat de klant zo lang een speciaal gevoel houdt bij zijn nieuwe aankoop.

De designs variëren van mini tot maxi en van basic tot statement. De verschillende stijlen kunnen gemixt en gematcht worden tot dé perfecte earparty.  Dit is gelijk ook de reden waarom Eline Rosina zich, in vergelijking met andere sieradenlabels, enkel op oorbellen richt. Eline Rosina wil klanten inspireren om hun eigen persoonlijke earparty samen te stellen. Het is een enorme waardering om te zien dat de oorbellen gedragen worden door een wereldwijde community van tevreden klanten, social influencers en trendsetters.

Pagina 1 van 2
← Keer terug naar de backoffice    Gratis cadeau bij bestellingen vanaf € 50,- | Altijd gratis verzending | Feestelijk verpakt Verbergen